Werken bij

FLATTIRE is meer dan zomaar een baan in Amsterdam; het is een roeping voor elke fietsliefhebber. Ontstaan uit de frustratie van drie studenten over de uitdagingen van fietsreparatie in het drukke Amsterdam, is FLATTIRE uitgegroeid tot een betrouwbare naam voor fietsliefhebbers. Bij ons werk je in een innovatief team dat de manier waarop mensen denken over fietsreparatie in Amsterdam wil veranderen.

Solliciteren

Waarom Kiezen Voor een Baan bij FLATTIRE in Amsterdam?

SolliciterenFiets reparatie Flattire amsterdam

Snelheid, Kwaliteit, en Transparantie: We zijn niet jouw doorsnee fietsenmakers. Ons team in Amsterdam gebruikt de modernste technologieën en methoden om efficiënte en transparante dienstverlening te bieden.
Flexibiliteit: Als mobiele fietsenmaker heb je de vrijheid om op verschillende locaties in Amsterdam te werken. Dat maakt elke dag uniek!

Teamspirit: Bij FLATTIRE werk je in een hechte gemeenschap van fietsenmakers en fietsliefhebbers die allemaal hetzelfde doel hebben: het leven van fietsers in Amsterdam makkelijker maken.

Flattire gerepareerde fiets in amsterdam

Wat Zoeken Wij in een Kandidaat voor een Vacature of Bijbaan bij FLATTIRE?

Passie voor fietsenKennis van fietsreparatieKlantgerichtheidBereidheid om te leren en innoverenWoonachtig in Amsterdam of bereid om naar Amsterdam te verhuizenWord Jij Onze Nieuwe Mobiele Fietsenmaker in Amsterdam?Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van onze fietsrevolutie in Amsterdam? Mis dan niet de kans om bij FLATTIRE te komen werken.

AanmeldenMeer over ons
Flattire snelle mobiele fietsenmaken fiets in amsterdam

Aanmelden

Bedankt voor je aanmelding, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
To english